Liiga
KalPa – Tappara
Perjantai 23.04. klo 18:30

Kärppien ja Ilveksen kesäloma alkoi eilen jo kolmen puolivälierämatsin jälkeen. Kaksi muuta otteluparia jatkaa tasaisemmissa merkeissä: palaamme KalPan ja Tapparan väliseen koitokseen. Maanantaina oltiin vedoissa Tapparan puolella, ja tämä osoittautuikin kannattavaksi liikkeeksi. Nyt on todettava, ettei KalPa myy nahkaansa halvalla.

Toinen ottelu sujui KalPan komennossa, mutta kalakukkomiehet olivat hukata voiton lopussa. Kolmas ottelu oli myös hyvin tasainen ja ottelu olisi voinut päättyä miten päin tahansa. Kaiken kaikkiaan tämän parin marginaaleja voi pitää todella pieninä.

Eilisessä ottelussa tunne meni yli Juuso Könöseltä, joka lensi pihalle tarjoiltuaan poikkaria Charles Bertrandin leukaperiin. Kurinpito tulee vielä tarkastamaan tilanteen ja päättää mahdollisista lisärangaistuksista. Maalivahtipeli on kunnossa molemmilla joukkueilla – rasitus on kyllä kovalla tasolla, jos ykköset jatkavat häkissä.

KalPa pelasi eilen ottelun alun vahvasti, mutta ote herpaantui ajan myötä. Lisäksi viimeistelyssä on sanomista – näissä peleissä paikat on hyödynnettävä. Tapparalla Jukka Peltola on ollut elementissään – mies tuntuu olevan aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusarja jatkuu tasaisena ja nyt mitataan kuntopohjaa. Laajalla rintamalla operoiva Tappara jää tuskin tässä vertailussa kakkoseksi. Itse en osaa kunnolla nimetä otteluun suosikkia, joten altavastaajaksi kertoimissa laitettu Tappara kelpaa hyvin peleihin. Vetosuositus on ottelun lopullisesta voitosta: Tappara voittaa (sis. JA+RL) kertoimella 2,13.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO