Jukurit-vahti saavuttaa upean rajapyykin – mahdollisuudet nousta pian Liiga-historian ykköseksi

Mikkelin Jukurien maalivahti Mika Järviselle on luvassa tänään erityislaatuinen ilta. Hän saavuttaa 600 Liiga-ottelun rajapyykin. Ennen vastaan saavutukseen on pystynyt vain seitsemän muuta maalivahtia.

Järvinen on Liiga-vahtien ottelutilaston kaikkien aikojen kahdeksantena. Hänellä on erinomaiset mahdollisuudet nousta koko historian eniten pelanneeksi maalivahdiksi. Tällä hetkellä ykkössijaa pitää hallussaan Pasi Kuivalainen 653 ottelullaan.

Jos Järvinen pysyy terveenä, hän pystyisi rikkomaan Kuivalaisen ennätyksen jo ensi kaudella, sillä tilastossa huomioidaan myös kakkosvahtina vietetyt matsit. Tällä kaudella Järvinen on pelannut 11 ottelua Jukurien maalin suulla. Hänen torjuntaprosenttinsa on 86,90.

Pitkällä Liiga-urallaan Järvinen on pelannut KalPassa, Jokereissa, HPK:ssa, Sportissa ja Jukureissa.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?