Jarmo Kekäläinen menettämässä Liigassa pelaajaurallaan ihastuttaneen luottoratsun muualle?

© Kuva: Getty Images

Kaksi Suomen mestaruutta voittanut ja Liigassa kaikkiaan 252 ottelua pelannut Josef Boumedienne toimii tällä hetkellä skoutin hommissa liigajoukkue Lukossa ja GM Jarmo Kekäläisen johtamassa NHL-porukka Columbus Blue Jacketsissa, mutta pian hän on kääntämässä ilmeisesti uuden luvun urallaan.

Ruotsin pääsarjajoukkue Brynäs antoi pääsiäisenä potkut valmentaja Peter Anderssonille, ja samalla monoa sai myös kakkosluotsi Viktor Stråhle. Nyt Expressen kirjoittaa, että 43-vuotias ex-kiekkoilija olisi siirtymässä nykyisistä töistä Brynäsin peräsimeen. Lisäksi ruotsalaisen kerrotaan hoitavan pian myös urheilujohtajan töitä.

Boumedienne on toiminut Columbuksessa taustoilla kaudesta 2013-14 lähtien lopetettuaan pelaamisen sesonkiin 2012-13.

Brynäsin osalta sHL:n runkosarja meni totaalisen vihkoon, kun joukkue oli siinä vasta 13:s. Sijoitus tarkoitti sarjakarsintoja, jossa vastaan tulee toinen perinteinen seura HV 71.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?