Liiga
Ilves – KooKoo
Perjantai 16.04. klo 18:30

Pudotuspelien ensimmäinen kierros jatkuu heti perjantaina ja jatkoon mennään kahden ottelun yhteismaaleilla. KooKoo lähti historiansa ensimmäiseen Liigan pudotuspeliin suosikkina, mutta joutui pettymään Ilveksen isäntänä – ja niinpä perjantaina Jussi Ahokkaan suojateilla on korkeahko vuori kiivettävänään.

KooKoo vei ensimmäisessä ottelussa laukaukset ja loi maalipaikkoja mukavasti. Viimeistely kuitenkin ontui pahasti – kyseessä saattoi olla klassinen mailan puristaminen. Ilveksellä oli otteissaan enemmän rentoutta ja huikeimpana suorituksena Kalle Maalahden koko kentän läpi pujottelu, jonka päätteeksi eleetön viimeistely Victor Brattströmin taakse.

Brattström jäikin soittamaan maalivahtien vertailussa toista viulua, sillä Eetu Mäkiniemi pelasi toisessa päässä nappipelin. Hyökkäystehoissa Eetu Päkkilä ja Eemeli Suomi kuittasivat molemmat 1+1 tehot. Perjantaina Ilveksen tärkein tehtävä on pitää pää kylmänä ja pelata omaa peliä. Peruuttelemalla voi aktiivista KooKoota vastaan käydä kylmät.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetoja pähkiessä on syytä muistaa, että Ilveksen ei ole jatkoon mennäkseen mikään pakko voittaa perjantain ottelua. KooKoon on puolestaan oltava aktiivisena heti alkupaukusta lähtien, sillä kahdenkin maalin voitto tietää välitöntä kesälomille lähtöä. Eilisessä ottelussa ei peruuteltu ja tuskin sitä tehdään tänäänkään. Kevyt vetosuositus otteluun lähtee runsasmaalisuudesta: Ottelussa yli 5.5 maalia (60 min) kertoimella 2,23.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO