KHL
Avangard Omsk – TsSKA Moskova
Keskiviikko 28.04. klo 19:00

Gagarin Cup on edennyt ratkaisuvaiheeseensa ja pysti on katkolla ensimmäisen kerran keskiviikkona, kun Omsk johtaa ottelusarjaa voitoin 3-2. TsSKA Moskova yrittää venyttää ottelusarjan vielä game seveniin. Avangardille tilaisuus on ainutkertainen, sillä mestaruus olisi seuran ensimmäinen.

Finaalisarjan viidennessä pelissä Avangard teki kovan homman ja jätti TsSKA:n maaleitta kotonaan. Tshekkivahti Simon Hrubec teki virheetöntä työtä ja sai hyvää tukea Omskin puolustukselta. TsSKA:n palettia sotki tehohyökkääjä Maksim Shalunovin pelikielto, eikä Igor Nikitinin ketjulotto parantanut asiaa ollenkaan. Avangardista kunnostautui alakerran lisäksi Reid Boucher, joka teki tuiki tärkeän alivoimamaalin toisessa erässä.

Omskissa tulee olemaan hulinaa, sillä joukkueen fanit ovat suorastaan ekstaattisessa tilassa ottelusarjan ollessa katkolla kotipelissä. Tämä lataus voi olla joukkueelle joko voimavara, tai sitten paineet lyövät yli. Moskovalaiset pystyvät kyllä laittamaan kampoihin Avangardille, mutta fokus pitää saada kasaan, eikä minkäänlaisiin ylilyönteihin ole varaa.

Lyö vetoa ottelusta:

TsSKA:a on pidettävä ottelussa pikkusuosikkina, mutta kertoimissa on jo liioittelua mukana. Omskin suorasta voitosta saatava kerroin kattaa kyllä riskin pieneen pelisijoitukseen. Vetosuositus on Avangard Omsk voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,20.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO