Auston Matthewsin kausi on ollut hämmästyttävän kova. Yhdysvaltalaisen sentterin tehoilu Mitchell Marnerin kanssa ei aivan yllä Edmonton Oilers -kaksikko Connor McDavidin ja Leon Draisatlin lukemiin, mutta molempien pistetahti riittäisi 82 ottelun runkosarjassa 112 pisteeseen.

Helpolla kaksikko ei päästänyt Ottawa Senatorsiakaan. Matthewsin tehot 3+1 ja Marnerin 1+3 riittivät niukkaan voittoon lukemin 6-5.

Kuten tehoista voi päätellä, Matthewsin jokaisen osuman alusti Marner jokaisen maalisyötön ollessa ykkössyöttö. Parivaljakon rinnalla pelasi Alex Galchenyuk, joka saa uudessa joukkueessaan vaikeiden vaiheiden jälkeen yhä enemmän vastuuta.

Maple Leafs jatkaa voittonsa myötä kanadalaisista joukkueista muodostuvan Pohjoisen divisioonan kärjessä. Seuraavana sarjataulukossa oleva Winnipeg Jets on kuuden pisteen päässä kärjestä, kun kolmasosa kaudesta on jäljellä.