Los Angeles Kings -lupaus pelasi Akil Thomas pelasi viime yönä ottelun, jota ei takuulla tule koskaan unohtamaan. Hänen joukkueensa Ontario Reign oli kolme maalia tappiolla vielä reilut kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, mutta Thomas ei ollut vielä luovuttanut.

2 minuuttia ja 43 sekuntia myöhemmin tilanne oli tasan 4-4 ja kaikki maalit oli tehnyt 21-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä. Thomas teki jokaisen maalinsa lähes samasta paikasta. Ihan kuin tämä ei olisi ollut vielä tarpeeksi, Thomas viimeisteli maalin myös voittolaukauskisassa auttaen joukkueensa voittoon asti Bakersfield Condorsia vastaan.

Thomasin nimi huudettiin vuoden 2018 NHL-draftissa toisella kierroksella numerolla 51. 19 ottelun jälkeen hänen pisteensä ovat 6+5.

American Hockey League

@TheAHL
A hat trick in the final 3:07 of regulation.

One more in the shootout.

It's @AkilThomas2's world. We're just living in it.

Thomas on osa Kingsin todella tasokasta lupauskatrasta. Thomasin lisäksi Kingsin lupauksiin kuuluvat esimerkiksi Quinton Byfield, Rasmus Kupari, Arthur Kaliyev, Tobias Björnfot, Helge Grans, Alex Turcotte ja Lias Andersson.