Columbus Blue Jackets suli sunnuntaiyönä oikein huolella, kun neljän ottelun tappioputkessa rypenyt Dallas Stars tylytti GM Jarmo Kekäläisen johtamaa nippua hurjin 5-0-luvuin. Columbus oli voittanut kaksi peliä putkeen, mutta nyt oikein mistään ei tahtonut tulla mitään.

John Tortorella ei lähtenyt syyttämään joukkueensa kärkipelaajia, joihin lukeutuu muun muassa kaksi suomalaista.

– No, kelasin, että ensimmäiset vaihtomme eivät olleet mitään hyviä. Sitten mietin, että paransimme alati. Toinen erä oli mielestäni hyvä, mutta en pidä siitä tyylistä, miten päätimme pelin. Olimme huolimattomia, Blue Jackets -luotsi sadatteli seuran kotisivuilla.

Koitos oli perustilastoja tuijottamalla tasainen, sillä esimerkiksi laukauset menivät Starsille 26-21 ja jäähyminuutit olivat nekin melko lähelle tasan 16-20.

Columbus-vahti Joonas Korpisalolle ilta oli synkkä, kun vajaat 50 minuuttia pelannut kassari torjui vain 18/22 kutia. Päätöserässä tolppien väliin pääsi uusi suomalainen debytantti Veini Vehviläinen (3/4) Roope Hintzin (1+1) niitattua Korpisalon selän taakse vihoviimeisen maalin.

Blue Jacketsin kotisivujen raportissa esille nousi myös Patrik Laine.

– Jotkut pelaajat jatkoivat huolestuttavaan suuntaan päin – esimerkiksi edellisessä kuudessa pelissä nolla pistettä viimeistellyt Patrik Laine.

Korpisalo on torjunut kiekkoja tällä kaudella 19 pelissä 89,7 prosentin tarkkuudella, Laine puolestaan on nakannut kauden 16 ottelussa tehot 8+5=13 (-5).

LUE MYÖS: Iivo Niskanen -videosta tuli hetkessä somehitti – KalPa käytti heti tilanteen hyväkseen