Uhri ambulanssilla sairaalaan eikä edes jäähyä! NHL-kohusikailija iski jälleen rajulla pommilla – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin ja Washington Capitalsin edellisessä ottelussa tunteet kävivät kuumina. Aleksandr Ovetshkin keihästi vastustajaa haaroväliin. Viime yön toisessa peräkkäisessä matsissa kiehui jo yli.

Ottelun kohauttanein tilanne nähtiin ensimmäisen erän lopulla.  Washingtonin Tom Wilson antoi rajun taklauksen Brandon Carlolle päädyssä ja puolustajan pää jäi vaarallisesti Wilsonin ja laidan väliin.

Carlo loukkaantui tilanteessa, ja hänet saatettiin pukukoppiin. Hetkeä myöhemmin hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan.

Wilson ei saanut tilanteesta lainkaan rangaistusta. Ottelun jälkeenkin käytiin paljon väittelyä siitä, oliko taklaus laillinen vai ei. Kysymys on siitä, oliko ensimmäinen kontakti suoraan päähän vai ei. Videolta käy selväksi, että pääosan taklauksen voimasta ainakin kohdistui päähän.

Wilson on tullut urallaan tunnetuksi monista sikamaisista taklauksistaan. Hänen pisin pelikieltonsa kesti 20 ottelua. Jäällä ollessaan hän on kuitenkin myös erinomainen kiekkoilija. Tällä kaudella Wilson on iskenyt 20 ottelussa tehot 7+10=17.

Voit katsoa Wilsonin taklauksen alta.