© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – HPK: Kerhon pudotuspelit jo käynnissä

Liiga
Tappara – HPK
Keskiviikko 24.03. klo 18:30

Tappara aloittaa peliviikkonsa tilanteessa, jossa se on ollut otsikoissa aivan vääristä syistä. Näihin asioihin emme pureudu tässä artikkelissa sen kummemmin. Toivottavasti Tapparan pukukopissakaan ei tarvitse, sillä joukkueella ei olisi varaa keskittymisen herpaantumiseen. HPK puolestaan pelaa jo omia pudotuspelejään – tappioihin ei ole varaa.

Tappara katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa Jyväskylässä – voiton takuumiehenä oli neljän maalin huippupelin pelannut Patrik Virta, joka sai hyvää taustatukea Anton Levtchiltä. Totuuden nimissä Tappara tarvitsisi ratkaisijoita laajemmallakin rintamalla, tai voitot voivat olla jatkossakin kortilla. Poissaolotilanteeseen on tulossa hieman helpotusta, kun Maksim Matushkin sekä Ben Blood palaavat kaukaloon.

Kerhon mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat teoreettiset ja onnistuminen vaatisi jo viivan päällä tapahtuvia sulamisia. Surkean alkukauden jälkeen joukkue on joka tapauksessa kerännyt pisteitä mukavaan tahtiin ja jättänyt sarjan pohjamudat taakseen. Petri Kontiolan lisäksi myös Valtteri Puustinen ja Jere Innala ovat esiintyneet edukseen. Kerho tulee takuuvarmasti otteluun kovalla asenteella ja haluaa pilata Jukka Peltolan juhlaottelun.

Lyö vetoa ottelusta:

Kerho ei ole viime aikoina ollut joukkueista huonompi, joten sarjataulukkoon ei tässä tilanteessa kannata liikaa tuijottaa. Vetosuositukseen otetaan rohkeasti vierasvoittoa, sillä Tapparan on parannettava otteitaan, jotta keväästä voisi tulla jotain: HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,40.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.