Brendan Lemieux’n sopimus on siirretty uudelle maksajalle. Los Angeles Kings antoi vaihdossa New York Rangersille neljännen kierroksen varausvuoron tämän kesän varaustilaisuuteen.

Ison osan viime kauden peleistä Kaapo Kakon ketjukaverina viettänyt Lemieux on tunnettu ärsyttävänä pelaajana. Vastustajan ihon alle pääseminen on hänellä verissä, sillä Lemieux’n isä on neljästi Stanley Cupia nostamaan päässyt alan huippu Claude Lemieux.

Sekä Yhdysvaltojen että Kanadan passit omaava hyökkääjä on jäänyt todella vähälle peliajalle Rangers-paidassa tällä kaudella. Viimeisestä viidestä NHL-pelistä neljässä hän on joutunut tyytymään alle 10 minuutin jääaikaan. Treidi oli 25-vuotiaan Lemieux’n uran kolmas NHL-treidi.

Molemmat joukkueet ovat muutaman voiton jäljessä paikasta pudotuspelipaikasta. Rangers pelaa seuraavan kerran iltaseitsemältä tänään ja Kings pääsee tositoimiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaan.