Los Angeles Kings pöllytti viime yönä paikallisvastustaja Anaheim Ducksia oikein kunnolla. Ottelu päättyi Kingsin 5-1 murskavoittoon.

Los Angelesin maalissa ottelussa hääräsi Troy Grosenick. 31-vuotias vahti on tehnyt uraa lähinnä farmin puolella. Hän on kuitenkin päässyt pukemaan NHL-pelipaidan päälleen Kingsin lisäksi Nashville Predatorsissa sekä San Jose Sharksissa.

Voittoja Grosenickille ei ole liiemmin vuosien varrella siunaanunut. Hän torjui edellisen NHL-voittonsa kaudella 2014-15 pelatessaan San Josessa. Edellisestä voitosta oli siis vierähtänyt miltei seitsemän vuotta aikaa.

Kaikkien aikojen pisin tauko voitoissa ei silti ollut kyseessä. Esimerkiksi Mikko Koskisella vierähti omien NHL-voittojensa välillä yli seitsemän vuotta kausien 2010-11 ja 2017-18 välillä. Kaikkien aikojen ykkönen on Benny Grant, jonka voittojen välillä oli runsaat yhdeksän vuotta aikaa.