Sabres hävisi taas jääkiekkopelin, Rasmus Ristolainen epäonnensoturina – joukkue voi tehdä pian todella noloa historiaa: ”Pelasimme hyvän ottelun”

© Kuva: Getty Images

Kun NHL:ssä edellisen kerran 26. helmikuuta voittanut Buffalo Sabres hävisi lauantai-iltana Boston Bruinsille luvuin 2-3, kasvoi joukkueen tappioputki jo 17 ottelun mittaiseksi.

– Pelasimme hyvän kiekko-ottelun, mutta pari pomppua johti maaleihin. Meillä oli tarpeeksi naamaa kolmannessa erässä yrittää pelata ja ratkoa peliä, Sabres-hyökkääjä Kyle Okposo sanoi seuran kotisivuilla.

Yksi raju pomppu oli Bruinsin 2-2-maali. Sitä edelsi kiekon pomppiminen Sabresin puolustuspäässä Rasmus Ristolaiselta suoraan Nick Ritchielle parhaalle maalintekosektorille.

Pudotuspeleistä putoavan Sabresin häviökierre on toiseksi pisin kautta NHL:n historian. Aikoinaan 17 ottelun putkeen ovat ”pystyneet” lisäksi San Jose Sharks kaudella 1992-93 ja Washington Capitals sesongilla 1974-75. Pisin putki on 18 pelin mittainen, ja sitä pitää hallussaan Pittsburgh Penguinsin kaudelta 2003-04.

– Pelaamisemme tänään oli parempaa ilman kiekkoa. Teimme hyvää työtä saadaksemme Bruinsin ajan ja tilan rajalliseksi. Teimme paljon hyviä asioita, mutta emme pystyneet voittamaan, Buffalolle 1-2-maalin Henri Jokiharjun alustuksesta tehnyt Okposo jatkoi.