Penkityskö? Liigassa kultakypärää kantanut maajoukkuemies ollut sivussa – “Pyrittiin siihen, että sitoutuneet kaverit tulevat kehiin”

© Kuva: Getty Images

Ässien Nicolai Meyer on viilettänyt joukkueen hyökkäyksessä viimeksi 27. helmikuuta, ja sen jälkeen pelaajalta on jäänyt väliin yllättäen kolme ottelua.

Tanskaa kaksissa miesten MM-kisoissa edustanutta pelaajaa ei ole merkitty Liigan tai Ässien sivuilla sairastuvalle, joten kyseessä on mitä luultavimmin katsomokomennus. Se, jos joku on yllättävää, sillä kultakypärääkin kantanut laituri on painanut tällä kaudella 40 pelissä tehot 12+21=33 (-12).

Sanoja on turha asetella kenenkään suuhun, mutta joukkueen luotsi Ari-Pekka Selinin kommenteistakin voisi päätellä sen, että MM-kisakävijä on ihan oikeasti komennettu katsomoon.

– Hän ei ollut muuta kuin kierrossa nyt. Pyrittiin siihen, että sitoutuneet kaverit tulevat kehiin ja katsotaan, mikä on viikonlopun tilanne, ”Atu” Selin sanoi viime viikolla HPK-pelin lehdistötilaisuudessa, kun Meyer oli pudonnut rosterista.

Eipä tainnut viikonloppu parantaa Meyerin osakkeita, kun ilmeinen penkitys jatkui.

Tällä hetkellä syvällä tarpova pata ei pelaa tiistaina, ja pelejään se jatkaa vasta viikonloppuna. Perjantaina vastassa on Lukko kotona ja lauantaina toisella puolella Suomea KooKoo.

Ässät on tällä hetkellä ensimmäisellä karsiutujan paikalla, ja 11:nneltä sijalta sillä on matkaa kymppipaikalle kaksi pinnaa.