NHL:ssä rysähti! 6 miljoonan dollarin floppihyökkääjälle näytettiin ovea

© Kuva: Getty Images

NHL-seura Anaheim Ducks teki sunnuntaina ison peliliikkeen seuran heivattua kallispalkkaisen hyökkääjä David Backesin siirtolistalle.

Kuusi miljoonaa dollaria kaudessa tienaava 36-vuotias Backes on mahtunut tällä kaudella Ducksin kokoonpanoon vain 10 ottelussa (2+0). Boston Bruinsista kesken viime kauden Ducksiin treidatun jenkkisentterin sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen.

Myös New York Rangersissä tapahtuu pelaajaliikennettä. Seura passitti Pittsburgh Penguinsistä viime kauden jälkeen hankitun 34-vuotiaan puolustaja Jack Johnsonin siirtolistalle. Tästä kaudesta 1,15 miljoonaa dollaria tienaava isokokokoinen amerikkalainen on iskenyt kauden 13 ottelussa tehot 1+0.

LUE MYÖS: Mielenkiintoinen kiinnitys: Columbus Blue Jackets nappasi isokokoisen sentterin


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.