NHL:ssä San Jose Sharksin ja St. Louis Bluesin välillä pelatussa ottelussa nähtiin jokseenkin koominen tilanne.

Ennen ottelua molempien joukkueiden kovanaamat, Sharksin Kurtis Gabriel sekä Bluesin Kyle Clifford nähtiin kaukalon laidalla rupattelemassa pitkät tovit veljellisessä hengessä. Keskustelun aiheesta saatiin osviittaa välittömästi kaksikon kohdattua jäällä ensimmäisen erän kolmannella peliminuutilla.

Kaverukset nimittäin pudottivat hanskansa välittömästi aloituksen jälkeen ja ottivat toisistaan mittaa kunnon nyrkkitappelun merkeissä Molemmille tuomittiin tilanteesta viiden minuutin rangaistukset. San Jose Sharks voitti ottelun lopulta jatkoajalla maalein 3-2.

Voit katsoa videot tilanteista alta:

Sharks on NBCS

@NBCSSharks
Kurtis Gabriel and Kyle Clifford had a friendly pregame chat 🍿

Sharks on NBCS

@NBCSSharks
Kurtis Gabriel and Kyle Clifford threw down the gloves after a testy pregame exchange 🥊