NHL:n Stanley Cup -finaaleihin viime syksyn kuplapudotuspeleissä edenneen Dallas Starsin kuluva kausi on sujunut kaikkea muuta kuin odotusten mukaisesti.

Heti alkukaudesta koronakaranteeniin joutunut joukkue on napannut 23 ottelustaan vain kahdeksan voittoa, minkä myötä pudotuspeliviiva näyttää karkaavan uhkaavasti.

The Dallas Morning Newsin toimittaja Matthew DeFranks uskookin Starsin kauppaavan siirtotakarajalla muualle useamman nykyjoukkueensa pelaajista siinä tapauksessa, ellei seuran kurssi käänny pikaisella aikataululla.

DeFranks nostaa todennäköisimmiksi lähtijöiksi hyökkääjistä Andrew Coglianon sekä Blake Comeaun ja puolustajista Jamie Oleksiakin, joskin kolmikon vaihtoarvo lienee vähäinen – maksimissaan keskikierrosten varausvuoro.

Toimittaja nostaa myös esille viime syksyn pudotuspelitähden, konkarimaalivahti Anton Hudobinin nimen. Kauppaamalla venäläisvahdin Stars välttyisi menettämästä 34-vuotiasta luottomiestään ilmaiseksi Seattle Krakenille ensi syksyn laajennusdraftissa.

Hudobinin alkukausi on ollut muun joukkueen tavoin takkuinen. Maalivahti on voittanut 14 ottelustaan vain viisi torjuntaprosentin ollessa 90,7 ja päästettyjen maalien keskiarvon näyttäessä lukemaa 2,65.