Kaapo Kakon edustama New York Rangers koki pahan takaiskun perjantain vastaisen yön 6-1-voittopelissä New Jersey Devilsiä vastaan.

Joukkueen tähtivahti Igor Shestjorkin loukkaantui ottelun loppuhetkillä pahannäköisesti poikittaissyöttöä torjuessaan. Pitkään jäällä tuskissaan maannut maalivahti talutettiin lopulta pukukoppiin. Tiettävästi nivusvamman kärsineellä maalivahdilla lienee edessään pidempi tauko peleistä.

Venäläismaalivahdin pidempi poissaolo avaisi ykkösvahdin paikan muutama kausi sitten TPS:n Liiga-joukkueessa loistaneelle Aleksandr Georgijeville. Rangersin kakkosvahdin roolissa alkukaudella nähty Georgijev on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua (90,8 ja 2,76). Shestjorkin puolestaan on torjunut Rangers-maalilla 15 ottelussa kovin tilastoin 92,1 ja 2,31.

Shestjorkinin pidempi poissaolo olisi Rangersille karmea takaisku, sillä seura on jäänyt jo kuuden pisteen päähän itäisen divisioonan viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Katso Shestjorkinin loukkaantumiseen johtanut tilanne alta tai täältä.