Lukko – Sport: Vieraskertoimissa ilmaa

Liiga
Lukko – Sport
Tiistai 16.03. klo 18:30

Tiistaina sarjakärki Lukko kohtaa jälleen pudotuspelivauhtiin nousseen Sportin. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran lauantaina Vaasassa, jolloin Sport kuittasi tasaisen ottelun nimiinsä lukemin 4-2 – viimeisen maalin vaasalaiset nakkasivat tyhjään reppuun. Koko kauden mittakaavalla Lukko johtaa keskinäisiä otteluita kuitenkin 2-1.

Lukon ote runkosarjan voitosta on melko vankka, sillä pahimmaksi uhkaajaksi noussut HIFK joutui koronatartunnan vuoksi pakkotauolle. Samalla on selvää, ettei kaikkia runkosarjan otteluita keretä pelaamaan loppuun. Ennen Sport-ottelua Lukko otti viime viikolla kolme vierasvoittoa ja osoitti, että alakerran pelaaminen on edelleen todella vahvaa – joukkueella on kaksi voittavaa maalivahtia. Joukkue on täydessä vahvuudessa, mutta valmentaja Pekka Virta on edelleen poissa koronan vuoksi.

Sportin viime viikko oli kaksijakoinen – vaasalaiset pelasivat kaksi loisto-ottelua Lukkoa ja Jukureita vastaan sekä kaksi vaisumpaa peliä häviten Kärpille ja TPS:lle. Lukkoa vastaan Jesse Paukku oli elementissään ja iski kaksi maalia. Taistelussa play-off paikasta Sport on vahvoilla, sillä sekä HPK että totaalisesti sulanut Ässät ovat jo useamman pisteen perässä. Pisteitä on vielä jaossa paljon, joten sen kummempiin notkahduksiin ei ole varaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko on kotonaan luonnollisesti selkeä suosikki, mutta kertoimissa tämä on painottunut jo liikaakin. Sportin tekeminen on tätä nykyä hyvällä tasolla ja joukkueen luokka muutenkin Liigaan täysin hyväksyttävä. Vetosuositukseen otetaan vieraita tasoituksella – maalinkin tappio riittää vielä vetovoittoon: Tasoitusveto, Sport +1.5 kertoimella 1,97.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.