Vallitseva koronavirusarki on saanut aikaan jos jonkinlaista erikoisuutta ja kurjuutta, ja nyt Päijät-Hämeen Hollolassa on todistettu taas melkoista erikoisuutta. Paikallinen HC Giants tiedotti Facebook-tilillään, että joukkueen kausi on ohi, koska kaupungin paikallinen Heinsuon jäähalli on suljettu.

Aluehallintovirasto teki päätöksen, johon tuo ovien säppiin laittaminen kuului.

– Tämä tarkoittaa sitä, ettei HC Giants pysty jatkamaan Suomi-sarjan kauttaan. Kausi päättyy Jättien osalta yllättäen, eikä illan kotiottelua, tulevia vierasotteluita tai playoff-otteluita pelata, käsittämätöntä asiaa valaistiin.

– HC Giants kiittää kaikkia tukijoita, kannattajia ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta!

Hollolalaisjoukkueen piti isännöidä perjantaina porvoolaista Huntersia. Giants kuului sarjassa alemman keskikastin paikkeille.