Jarmo Kekäläinen vihjaa: Patrik Laineelle etsitään uutta sentteriä!

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jackets on ajautunut melkoiseen kriisiin NHL:ssä seuran kaupattua ainoan tähtikaliiberin sentterinsä Pierre-Luc Dubois’n Winnipeg Jetsiin kauden alussa.

Seuran suomalais-GM Jarmo Kekäläinen vihjaa etsivänsä parhaillaan kuumeisesti uutta kärkiketjujen keskushyökkääjää, joskin realiteetit ovat haastavat.

– Se (kärkitason sentterin löytäminen) on haasteellista, koska heitä ei ole juurikaan vapaana. Tavanomaisesti varaat ja kehität sellaisen itse. Teimme sen yhden pelaajan kohdalla (Dubois), mutta hän ei ole nyt täällä, Kekäläinen kommentoi The Athleticille.

– Meidän on aloitettava sellaisen etsiminen uudestaan, joko varaustilaisuuden tai pelaajasiirtojen kautta. Sellaisia pelaajia ei ole tarjolla usein. Ensi kesän vapailla markkinoilla saattaa olla tarjolla joitakin vaihtoehtoja.

Kekäläinen myöntää suunnitelmiensa menneen täysin uusiksi siinä vaiheessa, kun Dubois vaati siirtoa toisaalle juuri kauden alla ja välittömästi sen jälkeen, kun suomalaispomo oli saanut pitkän väännön jälkeen sorvattua tälle kahden vuoden jatkosopimuksen.

– Voin vakuuttaa, että ymmärrämme keskushyökkääjän pelipaikan tärkeyden. Tästä syystä teimme useita siirtoja offseasonilla. Lopputulos ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan, Kekäläinen myöntää viitaten palkkakattoon Dubois’n jatkosopimusta varten tekemäänsä lisätilaan.

Columbus-pomo tunnistaa realiteetit, mutta usko omiin nuoriin senttereihin (mm. Alexander Texier ja Jack Roslovic) on sekin vankkaa tekoa.

– Meillä on joitakin todella potentiaalisia senttereitä, jotka ovat kasvamassa rooliin. Aiomme myös tarkastella vaihtoehtoja vahvistaaksemme tätä pelipaikkaa ulkopuolelta tulevalla pelaajalla, Kekäläinen vahvistaa.

LUE MYÖS: Columbus etsii Patrik Laineelle uutta sentteriä – tässä potentiaalisimmat vaihtoehdot


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.