Hämmentävä kuivakausi: Jopa Connor McDavidin hanat menneet totaalisen tukkoon – pelaaja tarponut samanlaisessa putkessa viimeksi puolitoista vuotta sitten

© Kuva: Getty Images

NHL:n pistepörssin kärjessä edelleen huimin tehoin 14+26=40 keikkuva Edmonton Oilersin Connor McDavid on ajautunut viime aikoina suorastaan hämmästyttävään kuivakauteen. Kauden 25 ottelussa nuo 40 pinnaa takonut supertähti on vetänyt pisteittä jo kolmen ottelun verran.

Toki pisteettömyyteen yksi syy on tulikuuma Toronto Maple Leafs, joka on tuhonnut öljypaidat kolmesti putkeen luvuin 4-0 ja 3-0 sekä viime yönä 6-1. Näiden matsien maaliero 1-13 ei varsinaisesti mairittele Oilersia.

– Jostain syystä emme pysty hoksaamaan tätä, mutta he ovat perillä meistä, McDavid muotoili seuran kotisivuilla vapaasti suomennettuna.

Kuten olettaa saattaa, on NHL:n 376 runkosarjakoitoksessa tehot 176+333=509 takonut McDavidin pisteettömys hänen tasolleen poikkeuksellisen pitkä. Kolmen pelin pisteetön putki on kanadalaissentterin kaudella 2015-16 alkaneen NHL-uran kolmas.

Aiemmin McDavid on tarponut tällaisessa putkessa joulu-tammikuussa 2017-18 ja lokakuussa 2019.

– Seuraavaksi edessä on Albertan paikallinen Calgarya vastaan ja sitten kolme kertaa peräkkäin Ottawa. He ovat pelanneet nyt hyvin. Nämä hetket ovat isoja vaiheita kaudellamme, kanukki jatkoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.