Yksinkertainen on kaunista! Leijonien maailmanmestari pelaa kaikessa hiljaisuudessa hienoa NHL-kautta – avasi nyt pistetilinsä

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducksin synkkä kausi jatkui varhain torstaiaamuna Suomen aikaa, kun joukkue menetti 3-0-johtonsa ja kärsi lopulta voittolaukausten jälkeen 3-4-tappion Arizona Coyotesille.

NHL:n läntisen divisioonan jumbojoukkueen riveistä löytyy kuitenkin myös eräs vähemmän otsikoissa ollut suomalaisonnistuja, kevään 2019 maailmanmestari Jani Hakanpää.

28-vuotias Hakanpää ei loista pistetilastoissa, mutta hoitaa puolustajan perustehtävät todella varmasti ja on saavuttanut luottopelaajan aseman kokoonpanossa. 20 ottelussa jääaikaa on tullut keskimäärin reilut 18 minuuttia ja pakin plus/miinus-saldo (+3) on joukkueen paras.

Coyotesia vastaan Hakanpää luuti Ducksien ykköspakkiparissa yhdessä Cam Fowlerin kanssa saaden peliaikaa yli 22 minuuttia (22.24), toiseksi eniten joukkueesta Fowlerin (25.56) jälkeen.

Suomalainen avasi kamppailussa myös NHL-kauden pistetilinsä kirjauttamalla syöttöpinnan Maxime Comtois’n avauserän lopulla iskemään 1-0-osumaan.

Pinna tuli vähäeleisesti kiekkoilun lainalaisuuksia noudattamalla, kun Hakanpää yksinkertaisesti toimitti kiekkoa maalille.

Tilanne on nähtävissä alla olevalta videolta noin kohdasta 0.26 alkaen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.