Kärpät pääsee kuluvalla viikolla testaamaan jo etukäteen ensi kauden valmennustiimiään.

Oululaisten päävalmentaja Mikko Manner viettää viikon maajoukkueen mukana kauden kolmannessa EHT-turnauksessa ja vastuuluotsina toimii poissaolon ajan ensi kaudella päävalmentajana aloittava Lauri Mikkola apunaan Toni Sihvonen, sekä Kärppien U20-joukkueen päävalmentaja, ensi kaudella edustusjoukkueen apuvalmentajaksi nouseva Ville Mäntymaa.

Tulevan vastuuvalmentajan mukaan tuore silmäpari on tervetullut lisä penkin taakse.

– Miesmäärä pysyy samana, kun Mamba (Manner) on maajoukkueen mukana. Saadaan vähän erilaisia näkemyksiä, kuin mihin ollaan totuttu. Hän (Mäntymaa) pystyy varmasti tukemaan meidän pelimme yksityiskohtia, Mikkola toteaa Kärppien nettisivulla.

35-vuotias Mäntymaa on työskennellyt Kärpissä eri valmennustehtävissä vuodesta 2014 asti. U20-joukkueen vastuuluotsina hän aloitti syksyllä 2017.

– Kun aloitin täällä valmentajana, niin tavoite oli, että jonain päivänä pääsisi sitten tänne toiselle puolen käytävää. Rauhassa tässä on edetty ja nyt on hieno mahdollisuus päästä oppimaan. Varmasti mielenkiintoinen viikko edessä. Pääsen heti aika tiukkaan pätkään mukaan, niin pystyy varmasti heti saamaan paljon oppia arjesta tällä puolella, Mäntymaa toteaa.

Kärppien neljän ottelun vieraskiertue alkaa tiistaina Lappeenrannassa SaiPaa vastaan.