Nashville Predatorsin suomalaishyökkääjien vahva panos ei auttanut joukkuetta voittoon NHL:n keskisen divisioonan jumbokamppailussa, vaan Detroit Red Wings oli lopulta parempi maalein 5-2.

Mikael Granlund tasoitti ottelun 1-1:een ensimmäisessä erässä ylivoimalla ajassa 14.15. Eeli Tolvanen sai osumaan syöttöpinnan yhdessä Roman Josin kanssa.

Granlund on nakutellut pelaamissaan 16 ottelussa nyt 9 (4+5) tehopinnaa, Tolvasen saldo kymmenesssä pelissä on 2+1=3.

Erik Haula iski puolestaan kauden avausmaalinsa ja samalla myös ensimmäisen osumansa Predators-paidassa kolmannen erän alussa näppärästi suoraan ilmasta. Suomalaissentterin saldo 18 ottelussa on 1+4=5.

Haulan 2-2-tasoituksen jälkeen Detroit meni kuitenkin lopulta menojaan onnistuttuaan päätöserässä peräti kolmesti. Joukkueen sankari oli hattutempun ladannut Sam Gagner.

Predsin maalissa Pekka Rinne torjui 27 laukausta.

Nashvillen tilanne NHL:n keskisessä divisioonassa on tukala, sillä se majailee vasta viimeistä edellisenä kerättyään 19 ottelusta vain 16 pistettä.

Matkaa tällä hetkellä viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaan Carolina Hurricanesiin on jo yhdeksän pinnaa.