© Kuva: Leijonat.fi

Ruotsi – Suomi: Ruotsin turnee päätökseen

Euro Hockey Tour
Ruotsi – Suomi
Sunnuntai 14.02. klo 17:00

Leijonien EHT -urakka saatetaan helmikuun osalta sunnuntaina päätökseen – vastassa on turnauksen isäntäjoukkue Tre Kronor. Leijonat on ajanut miehiä sisään EHT-tasolle: mukana on ollut muutama debytantti ja aivan terävin KHL:n kärki on valmistautunut sarjan pudotuspeleihin. Ruotsilla joukkue on vähemmän yllättäen ollut lähes täysin SHL-vetoinen.

Leijonat toisti lauantaina Tshekkiä vastaan Venäjä-ottelusta tutun helmasynnin: Jukka Jalonen ei taaskaan saanut joukkuetta valmiiksi heti alkupaukusta, vaan Tshekki meni johtoon jo ottelun toisella minuutilla. Jatkossakin yritteliäät tshekit saivat siisteillä siirroilla avattua Leijonien puolustuksen huolestuttavan helposti. Syöttöpeli ja taistelutahto olivat aivan eri tasolla kuin Leijonilla. Janne Juvonen piti kuitenkin Leijonat mukana pelissä ja tehot löytyivät kreivin aikaan. Vili Saarijärvi oli ratkaisuhetkillä mies paikallaan.

Tre Kronor ei pystynyt katkaisemaan Venäjän voittoputkea EHT:ssä, vaan hävisi lauantain toisen pelin lopulta voittomaalikilpailun jälkeen. Ruotsalaiset näyttivät ottelussa nälkäisiltä ja laukoivat ahnaasti, mutta joutuivat silti tyytymään 1-1 varsinaisen tasapelin jälkeen. Rankkareissa ainoan maalin Viktor Fasthin taakse merkkautti Vladimir Butuzov.

Lyö vetoa ottelusta:

Leijonien pelistä on otteluiden loppupuolella löytynyt positiivisia merkkejä, eivätkä turnauksen isännät ole vielä onnistuneet vakuuttamaan. Jännityspelinä kelpaa Leijonien voitto kelpo kertoimella: Suomi voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,80.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.