MM-kisamaalle huippuvahvistukset rapakon takaa: Ex-NHL-peluri ja TPS-tähti vaihtavat kansalaisuutta – entinen NHL-vahti ei saanut lupaa

© Kuva: Ilari Isotalo

Valko-Venäjän jääkiekkomaajoukkue tiedottaa, että Dinamo Minskin yhdysvaltalaishyökkääjä Shane Prince sekä kanadalaishyökkääjä Francis Pare ovat saaneet IIHF:ltä luvan edustaa Valko-Venäjää maajoukkuetasolla.

NHL:ssäkin urallaan pelannut Prince ja sekä TPS:stä tuttu Pare ovat edustaneet Dinamo Minskiä viimeisen kahden kauden ajan.

IIHF:n sääntöjen mukaan vieraan kansalaisuuden omaavan pelaajan täytyy pelata 16 kuukautta Valko-Venäjällä, ennen kuin hän voi edustaa maata arvokisoissa.

Valko-Venäjä oli myös yrittänyt saada Dinamo Minskin maalivahtiDanny Taylorille edustusoikeutta maajoukkueeseen, mutta IIHF:n mukaan kanadalaisen karanteeni päättyy vasta maaliskuun lopussa.

Valko-Venäjän maajoukkue voitti keväällä 2019 MM-kisojen 1-divisioonan mestaruuden ja nousi näin MM-kisojen pääsarjaan. Valko-Venäjän oli alun perin tarkoitus isännöidä keväälle 2021 siirtyneitä MM-kisoja, mutta maan epävakaan tilanteen takia kisat siirrettiin Latviaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.