Liiga tiedotti nettisivuillaan tiistaiaamuna, että sarjan kurinpitodelegaatio on määrännyt KooKoon Martin Bergerille viiden ottelun pelikiellon lauantaina pelatun KooKoo–TPS-ottelun tapauksesta.

Liigan jäähypörssin kärki Berger taklasi TPS:n Juuso Pärssistä pelin puolessa välissä niin, että hän lensi pelirangaistuksella pihalle isoista ovista. Taklattu Pärssinen ei loukkaantunut tilanteessa.

Bergerin tekoa luonnehdittiin silti piittaamattomaksi, loukkaantumisen suhteen riskialttiiksi ja lisäksi taklaaja levitti jalkaa taklattavan suuntaan.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio määräsi KooKoon Martin Bergerille viiden ottelun pelikiellon viime lauantain #KooKoo#TPS-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.
Kurinpitopäätös 👉 bit.ly/3pqeskI

Vahvasti esiintyneen KooKoon Berger keikkuu Liigan jäähypörssin piikissä massiivisella saldolla 139 minuuttia. Vaikka 30 ottelussa tehot 3+2=5 (0) tehnyt pakki on ollut tällä kaudella suhteellisen rauhallinen ja hyökkäyspelissä jopa hyvä, on hän ainoa yli 100 rangaistusminuutin pelaaja ja kaiken lisäksi nykyinen minuuttimäärä on turkulaislähtöisen liigauran toiseksi suurin. Viime kaudella minuutteja putosi 183.

TPS voitti KooKoon Bergerin sikailupelissä selvästi 6-2.