Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorellan ratkaisusta penkittää Patrik Laine ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan on saatu lisätietoa.

The Athletic-lehden toimittaja Aaron Portzline kirjoittaa, että sivuun ottamisen syynä ei olisikaan ollut Laineen heikko henkilökohtainen panos muutamassa pelitilanteessa, vaan toimittajan lähteiden mukaan suomalainen olisi ollut ”sanallisesti epäkunnioittava” valmennustiimin jäsentä kohtaan.

Blue Jackets-päävalmentaja Tortorella tai GM Jarmo Kekäläinen eivät ymmärrettävästi olleet halukkaita kommentoimaan väitettä.

Tiedossa ei ole, kenen valmennusryhmän jäsenen kanssa Laine olisi kiistellyt, eikä myöskään se, oliko kyseessä vain yksittäinen tapaus vai sarja tapauksia. Apuvalmentajista Brad Larsen peluuttaa Blue Jacketsissa hyökkääjiä ja Brad Shaw puolestaan puolustajia.

Kaksikko on Tortorellan lisäksi otteluissa sinitakkien penkin takana.

Blue Jackets ei harjoitellut tiistaina, joten Lainetta ei ole saatu kommentoimaan tapahtunutta. Hän ei myöskään ollut haastateltavana Hurricanes-ottelun jälkeen.

Aaron Portzline

@Aportzline
The Athletic: Patrik Laine was benched by coach John Tortorella after Laine “verbally disrespected” a member of the #CBJ coaching staff, not because of repeated defensive lapses
theathletic.com/2378807/2021/0…