Jokerit tiedottaa nettisivullaan, että joukkueen kevään pudotuspelejä ei tulla pelaamaan Suomessa.

Kaikki jatkopelit pelataan vastustajien halleissa ja ratkaisuun on helsinkiläisryhmän tiedotteen mukaan päädytty Suomen viranomaisten ja KHL:n kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.

Joukkue pyrkii tällä tavoin varmistamaan mahdollisimman vähäisen matkustamisen ja toimimisen kuplamaisissa olosuhteissa.

– Haluamme taistella Gagarin Cupista ja poikkeuksellisen tilanteen vuoksi jouduimme miettimään erilaisia vaihtoehtoja joukkueen mahdollisimman optimaalisen keskittymisen ja työskentelyn varmistamiseksi, Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri toteaa ja jatkaa:

– On sääli, ettemme voi näinä aikoina saada Hartwall Arenaa täyteen uskollisia kannattajiamme, jotka ovat olleet joukkueen tukena myös etänä kotikatsomoissa. Haluan kiittää heitä sekä yhteistyökumppaneitamme kaikista kannustavista viesteistä runkosarjan aikana. Toivomme, että saamme toivottaa kaikki tervetulleiksi Hartwall Arenaan jälleen ensi kaudella.

Jokerit pelaa KHL-runkosarjan viimeisen ottelunsa torstaina kotonaan Amur Habarovskia vastaan.

Itäliigan pudotuspelit alkavat tiistaina 2. maaliskuuta. Jokereiden vastustaja ensimmäisellä playoff-kierroksella on joko Lokomotiv Jaroslavl tai Dynamo Moskova.