Mestis
KOOVEE – TUTO
Torstai 25.02. klo 18:30

Kotimaan kiekossa on torstaina hiljaisempaa, joten otetaan nosto Mestiksen illan ainoasta ottelusta. KOOVEE ja TUTO miehittävät sarjataulukon puoliväliä, mutta molempien paluu tositoimiin pitkän tauon jälkeen on sujunut mollivoittoisesti: isännät ovat onnistuneet tahkoamaan yhden nihkeän voiton, kun taas illan vierailla on tauon jälkeen tilillä pelkkiä tappioita. Molemmat hakevat varmasti käännekohtaa illan ottelusta.

Viime ottelussaan KOOVEE vieraili Kiekko-Espoon luona ja tarjosi ottelun alkupuolella sarjakärjelle todella mojovan vastuksen. Vieraat sinnittelivät vielä toisessa erässä ja Verneri Virtanen piti hyvillä torjunnoillaan tamperelaiset pelissä mukana. Kiekko-Espoo oli silti ottelussa lopulta parempi, mutta tauon aikana parhaita pelaajiaan menettänyt KOOVEE pelasi silti kenties helmikuun parhaan ottelunsa.

TUTOn tappioputki jatkui kotona Peliittojen kustannuksella. Turkulaisten otteista on paha löytää tällä hetkellä positiivisia asioita. Muutenkin joukkue on saanut pelata lohkojakojen takia paljon sarjajumbo FPS:ää vastaan, joten pisteet eivät ole olleet niin tiukassa. Kun Matias Lehtonen siirtyi kesken kauden ulkomaille pelaamaan, riittää kultakypärään Mikko Laineen tehot 6+6. Varsinaiset tehohyökkääjät joukkueelta puuttuvat siis kokonaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Kahden apean joukkueen kamppailussa KOOVEE herättää enemmän luottamusta. Turkulaiset tarvitsevat ryhtiliikettä, josta ei ole vielä nähty vilaustakaan. Vetosuositus on KOOVEE voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,10.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO