© Kuva: Taneli Niinimäki

KooKoo – HIFK: Punanutut pikkusuosikkina

Liiga
KooKoo – HIFK
Tiistai 23.02. klo 18:30

Tiistaina Liigassa kohtaavat top 6:sta tappioiden myötä ulos pudonnut KooKoo sekä kuntopuntarin kärkipäässä paistatteleva, sarjakakkoseksi noussut HIFK. Joukkueet pelasivat Sumulaaksossa vastaavan ottelun viime viikolla, jolloin stadilaiset olivat parempia. Pystyykö HIFK toistamaan tempun, sillä Kouvola ei ole parina viime vuonna ollut sille helpoimpia paikkoja?

KooKoo katkaisi tappioputkensa kotona Sportia vastaan, mutta ottelu oli hyvin tasainen ja voitosta voi osaltaan kiittää hienon ottelun torjunutta Victor Brattströmiä. KooKoon suvantovaihe on hieman huolestuttava, mutta kauden jatko on täysin omissa käsissä ja play off -paikoilta valahtaminen vaatisi aivan täydellisen sulamisen, jota on vaikea nähdä – joukkue on ollut kuitenkin koko kauden mittakaavassa hyvä.

HIFKin ainoaksi viime viikon kauneusvirheeksi jäi kotitappio SaiPaa vastaan. Lopuista kolmesta ottelusta joukkue kairasi vierasvoitot, vaikka JYPpiä vastaan Jarno Pikkaraisen suojatit olivat yllättävän kovissa vaikeuksissa. HIFK johti ottelua vain pari viimeistä minuuttia, kun Ville Leskinen siirsi vieraat johtoon, joka piti loppuun asti. Sinänsä positiivinen merkki on, että joukkue onnistui kääntämään heikommankin ottelun edukseen, sillä JYP oli ottelussa pitkiä jaksoja parempi joukkue.

Lyö vetoa ottelusta:

Lauantain voitosta huolimatta KooKoolla on ollut käsijarru päällä ja hyvässä vireessä oleva HIFK lähtee otteluun pikkusuosikkina. Vetoihin otetaan suoraa vierasvoittoa: HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,60.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.