JYP-hyökkääjä vaihtaa maisemaa – siirtyy lainasopimuksella toiseen seuraan: ”Taitopelaaja”

© Kuva: Taneli Niinimäki

Mestiksessä pelaava TUTO Hockey on saanut hyökkäykseensä mielenkiintoisen vahvistuksen.

Turkulaisseura tiedotti keskiviikkona verkkosivuillaan, että se on päässyt toistaiseksi voimassa olevaan lainasopimukseen Oskari Kalajanniskan kanssa. 21-vuotias hyökkääjä saapuu TUTO:n riveihin JYPistä.

– Kalajanniska on hyvät hyökkäyspelitaidot omaava taitopelaaja. Hän pystyy nopeudellaan pääsemään maalipaikkoihin ja tuo hyvän lisän meidän erikoistilannepelaamiseen, arvioi TUTO Hockeyn valmentaja ja urheilukoordinaattori Jouni Virpiö seuran tiedotteessa.

Kalajanniska on pelannut tällä kaudella ainoastaan kolme ottelua Liigassa, joissa hän ei saalistanut tehopisteitä. Viime kaudella vastuuta tuli puolestaan 32 ottelussa tehopistein 2+2=4.