KHL
Jokerit – Dinamo Minsk
Torstai 18.02. klo 18:30

Jokerit katkaisi huonon jaksonsa hienolla voitolla Itäisen konferenssin kolmantena olevasta Magnitogorskista. Tasonnosto oli melkoinen ja kymmenen voiton putki meni idän ihmeeltä samalla poikki. Jokerit on Läntisessä konferenssissa viidentenä ja viisi pistettä illan vieraita, Dinamo Minskiä parempi. Molemmat ovat matkalla pudotuspeleihin.

Viime ottelussa näki selkeästi, miten tärkeä mies Anders Lindbäck on tällä hetkellä Jokereille. Loukkaantumisensa jälkeen kentälle palannut ruotsalaisvahti sai eteensä ryhdistäytyneen puolustuksen. Narripaitojen taso heittelee, mutta hyvänä päivänä se pystyy haastamaan KHL:n kärkijoukkueet todella komeasti. Nyt pistemenetyksiin ei ole varaa, jotta sijoitus konferenssissa ei huonone runkosarjan loppuun mennessä. Jesse Joensuu ja Peter Regin ovat edelleen poissa.

Myöskään Dinamo Minsk ei ole viime aikoina ollut parhaimmillaan, mutta pudotuspeleistä putoaminen ei näytä järin todennäköiseltä. Hyökkäyksessä Dinamolla on ratkaisuihin pystyviä pelaajia, mutta alakerrassa on sanomista. Vastustajat tekevät kolmisen maalia per peli Dinamon verkkoon ja viime ottelussa Dinamo Moskovaa vastaan kyyti oli vielä kylmempää. Myös alivoima sakkaa pahasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Jos Jokerien esitys torstaina jatkaa siitä, mihin viikonloppuna jäätiin, ovat vieraat helisemässä. Dinamon alakerran haasteiden myötä myös repeämisvaara on olemassa, joten riskitasoa nostetaan hieman: vetosuositus on Tasoitusveto, Jokerit -1.5 kertoimella 2,14.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO