Liiga
Ilves – TPS
Tiistai 09.02. klo 18:30

Ilves-ikoni Raimo Helminen on valmentanut kuluvan kauden TPS:ää ja saapuu tänään vierailemaan legendaariseen Hakametsään. Raipelle tilanne on sangen uusi – mies valmistaa joukkonsa peliin vierasjoukkueen pukuhuoneessa ja Raipe on valmentajana ensimmäistä kertaa Hakametsässä niin, että Ilves on vastassa. Tässä tilanteessa on erityinen harmi, ettei yleisö pääse peleihin paikan päälle.

Ilveksellä on takanaan todella vaikea jakso – joukkueen tekeminen oli täysin hukassa. Kuitenkin jo jälkimmäinen viime viikon Lukko-peleistä näytti paremmalta ja lauantaina Jouko Myrrän suojatit ottivat KalPasta voiton tiukkojen vaiheiden jälkeen. Pisteitä Ilves tarvitseekin, sillä sarjanelosen takana on useita joukkueita kolmen pisteen sisällä. Jarkko Parikka on tämän viikon Leijonien matkassa.

TPS pelasi viime viikolla vain kaksi ottelua, mutta seuraavan 20 päivän aikana joukkueelle on lätkäisty peräti 12 peliä. TPS:n paras maalintekijä Markus Nurmi pukee Leijonapaidan ylleen ja on tästä ottelusta poissa. Maalivahtiosasto Tepsillä on elänyt tämän kauden ja joukkue sainasi kokeneen Karri Rämön maalinsuulle – tosin mies ei ole vielä tiistaina vahvuudessa mukana. Perjantain Ässät-voitto oli eheä suoritus ja siitä on hyvä jatkaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusta on odotettavissa tiukka vääntö. Ilvekselle maalinteko ei ole ollut helppoa, eikä Tepsin otteluissakaan keskimäärin nähdä mitään maalikarkeloita. Illan otteluun onkin näkemyksenä vähämaalisuus: vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia (60 min) kertoimella 1,70.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO