Calgary Flamesin 24-vuotias hyökkääjä Sam Bennett on ollut pitkään siirtohuhuissa. Hänen on raportoitu haluavan pois kanadalaisjoukkueesta.

Bennett on työteliäs kahdensuunnan pelaaja, mutta kovasta potentiaalistaan huolimatta hän ei ole koskaan nakuttanut kummoisia tehopisteitä. Hänen piste-ennätyksensä on tulokaskaudelta, jolloin hän iski 77 matsissa tehot 18+18=36.

Siirtohuhut Bennettin ympärillä lähtivät uusille kiirroksille viime yön Edmonton-ottelun jälkeen. Nuori hyökkääjä penkitettiin koko kolmanneksi eräksi. Tämä tulkittiin haluna pitää Bennett terveenä ennen tulevaa pelaajakauppaa.

Bennett ei kuitenkaan ole vielä liikkunut mihinkään. Tilannetta Calgaryssa pidetään kestämättömänä. 24-vuotias huippulupaus ei ole tyytyväinen saamaansa rooliin, vaan haluaisi kipeästi vaihtaa maisemaa. Bennett varattiin aikanaan neljäntenä pelaajana, joten hänellä on runsaasti hyödyntämätöntä potentiaalia.