Yllätysuutinen: Perttu Lindgrenin sopimus purettu – Liigaan hurja paluumuuttaja?

© Kuva: Ilari Isotalo

Viimeiset kahdeksan ja puoli kautta sveitsiläisseura HC Davosin riveissä pelanneen Perttu Lindgrenin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

Davosin tiedotteen mukaan seura ja Lindgren yrittivät tehdä kaikkensa, jotta loukkaantumisista kärsinyt suomalaishyökkääjä olisi saanut pelaamisensa entiselle tasolleen.

– Aikaisemmin tällä viikolla molemmat osapuolet tajusivat keskustellessaan, että muutosta ei ole tapahtunut. Kummallakaan ei ollut enää luottamusta toisiinsa, eikä kumpikaan uskonut enää toimivaan yhteistyöhön. Davos ja Lindgren näkivät parhaaksi, että keskushyökkääjä ei pelaa enää Davosin ykkösjoukkueen mukana, Davos tiedottaa.

33-vuotias Lindgren pelasi tällä kaudella Davosin riveissä 20 ottelua tehopistein 4+7=11. Lindgren on ollut edelliset kaksi kautta Davosin paras pistemies.

Davosin tiedotteen mukaan Lindgrenille etsitään nyt aktiivisesti uutta ja sopivaa osoitetta. Pelaaja kuitenkin harjoittelee Davosin mukana pysyäkseen kunnossa.

Nyt jos koskaan Liiga-seuroilla olisi oiva paikka vahvistaa keskushyökkääjäosastoaan taitavalla ja kokeneella kehäketulla. Lindgren on edustanut Liigassa hänen kasvattiseuransa Ilveksen lisäksi Rauman Lukkoa.

Lindgren voitti Liigan pistepörssin Lukon riveissä kaudella 2010-11.