Nuorten MM-kisat
USA – Suomi
Tiistai 05.01. klo 04:30

Tiistaina monessa tuvassa herätyskellot soivat hyvin aikaisin, sillä kiekko tippuu jäähän USA:n ja Suomen U20-välierässä jo ennen lypsyaikaa. Otteluun kannattaa joka tapauksessa uhrata uniaikaa, sillä Nuorten Leijonien nousu voittoon Ruotsia vastaan puolivälierässä nosti kisafiiliksen täysin uudelle tasolle. Ei vaadi ihmeellistä fakiiria arvella, että buusti on kova myös joukkueen sisällä – tosin syytäkin on, sillä välierävastuksena USA on kova.

Ennen MM-turnausta USA voitti Suomen harjoitusottelussa 3-2. Tästä ottelusta ei voi vetää liiaksi johtopäätöksiä, sillä varsinkin Nuorten Leijonien peli on noussut aivan eri korkeuksiin tämän jälkeen. Venäjälle kärsityn avaustappion jälkeen USA on ollut vakuuttava turnauksessa – kiekko liikkuu ja joukkue on sopiva yhdistelmä kovuutta ja taitoa. Pistekärki Trevor Zegras on kuitannut tähän asti peräti 15 tehopistettä.

Nuoret Leijonat siis viilettivät vaikeuksien kautta voittoon Ruotsista. Ikäänsä nähden kokenut joukkue toteutti Antti Pennasen pelikirjaa tyylikkäästi ja sai Juniorkronornan näyttämään sekavalta mullilaumalta. Suomalaisen kiekon kaanoniin kirjattiin uusi sankaritarina, kun Roni Hirvonen lopetti ruotsalaisten pyristelyt ottelun viimeisellä minuutilla tekemällään vanhanaikaisella. Maalissa Kari Piiroinen on ollut todella varmaotteinen.

Lyö vetoa ottelusta:

USA lähtee otteluun suosikkina, mutta Nuorilla Leijonilla on kertoimia paremmat mahdollisuudet edetä loppuotteluun. Kaiken mennessä jiiriin Jenkit pystytään kyllä kaatamaan. Vetosuositus on Suomi voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 3,40.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO