TPS:n leijonapelaaja jätti Liigan – julkaisi sosiaalisessa mediassa jopa liikuttavan tekstin yllättävällä yksityiskohdalla

© Kuva: Juha Tamminen

Liigajoukkue TPS tiedotti äskettäin maalivahti Rasmus Tirrosen siirtyneen sveitsiläisseura Vispin riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella. Visp pelaa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Tirronen aloitti kautensa TPS:n maalilla. Hän siirtyi kuitenkin lainapestillä Ässiin, kun vastuuta Turussa ei tullut. Patapaitojen maalilla Tirronen koki erikoisuuden, kun hän kohtasi muun muassa oman joukkueensa.

30-vuotias Tirronen on pelannut kolme edellistä kautta TPS:ssä. Hän on päässyt myös pelaamaan kahdesti Leijonat-paidassa.

Kun pelaajalla oli lähtö edessä Suomesta, kirjoitti maajoukkuemies Twitter-tililleen varsin jopa liikuttavan päivityksen.

– Kiitos Turku sekä HC TPS näistä vuosista, erityinen kiitos kaikille pelaajille, huoltajille, fyssareille ja koutseille! Matka jatkuu ja maisema vaihtuu.

– PS. Puolalanpuiston kupeesta tulee kämppä myyntiin kohtapuolin, ostakaa pois! Tirronen jatkoi lisäten twiittiin yllättävän yksityiskohdan.

Puolalanmäki sijaitsee Turun keskustassa. Kaupunki tuli Tirroselle tutuksi, kun hän pelasi siellä 2017-21.

Uuden ajan vahti avasi keskikastin Vispissä lauantaina upeasti nollapelillä. Joukkue löi sarjavitosen Sierre-Aniviersin 6-0.

LUE MYÖS:
”Harmi, kun pelit menivät katkolle siinä vaiheessa, kun oltiin saatu paketti kasaan” – Jukuritkin onnistui kellistämään Tapparan kirillä, näin joukkueessa reagoitiin


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.