NHL
Toronto – Montreal
Torstai 14.01. klo 02:00

Pitkään ja hartaasti odotettu NHL alkaa torstain vastaisena yönä. Ilman erityisjärjestelyjä ei kaudesta selvitä: joukkueet on jaettu alueellisesti uudella lailla divisiooniin niin, että kanadalaisten joukkueiden ei tarvitse ylittää runkosarjan aikana USA:n rajaa. Lisäksi 56 ottelun runkosarja pyritään pelaamaan läpi alle neljässä kuukaudessa, joten pelitahti on todella kova.

Avausyön nosto otetaan Toronton ja Montrealin välisestä kamppailusta. Toronton viimeiset 15 kautta ovat olleet masentavia, mutta tällä kaudella toiveet ovat korkeammalla kuin pitkään aikaan. Auston Matthewsin johtamaa tähtiosastoa on täydennetty kovilla kiekkoduunareilla ja kaiken lisäksi Joe Thornton tulee viimeistelemään uransa Torontoon. Puolustusta täydentää Jokereissa upeasti esiintynyt Mikko Lehtonen, joka on kääntämätön kortti näissä ympyröissä.

Montreal sai loppukesän pudotuspeleissä oikean vaihteen silmään ja se pelasi hyvät play-offit. Joukkueen materiaalia on levennetty täksi kaudeksi entisestään, mutta joukkueen terävin kärki jää auttamatta hieman tylpäksi. Canadiensin sentteriosaston on Jesperi Kotkaniemeä myöten kasvettava tehtäviensä mukana, jotta menestystä voidaan odottaa. Lisäksi maalissa Carey Pricen on oltava tällä kertaa vireessä jo runkosarjan aikana.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti haasteita aiheuttaa se, ettei pre-season sisältänyt ollenkaan harjoitusotteluita. Niinpä alkukierroksilla voidaan nähdä odottamattomia poikkeamia suuntaan tahi toiseen. Joka tapauksessa tässä taistossa tekee mieli ottaa kantaa Toronton puolesta – joukkue voisi olla viimein valmis suurtekoihin. Vetosuositus on Toronto voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO