© Kuva: Juha Tamminen

Sport – Ässät: Playoff-junaan on tunkua

Liiga
Sport – Ässät
Tiistai 19.01. klo 18:30

Kuhina pudotuspeliviivojen ympärillä on kova, sillä moni joukkue on ilmottautunut kauden edetessä mukaan playoff-junaan. Ennen tiistain ottelua Sport ja Ässät ovat samalla pistemäärällä eri puolilla alempaa pudotuspeliviivaa – tosin porilaiset ovat pelanneet kaksi ottelua vaasalaisia enemmän. Keskinäinen kamppailu on toki tärkeä ja Sport haluaa kauden aiemmista otteluista revanssia.

Sportin edellinen viikko oli hektinen, sillä se pelasi viikon sisään peräti viisi ottelua. Loppuviikosta Risto Dufvan suojateilla alkoi potku hieman loppumaan, sillä Pelicansilta ja KooKoolta ei pisteitä lohjennut – vaikka taistelu oli KooKoota vastaan kova. Kouvolassa Jonne Virtanen loukkaantui vaarattoman näköisessä tilanteessa ja on jonkun aikaa pois. Sportin kaikki kaikessa on viime ajat ollut Michael Keränen, joka on pyssyttänyt kymmenessä ottelussa tehot 5+5.

Ässät oli HIFK:ta vastaan täysin vastaantulija ja lisäksi pistelinko Peter Tiivola joutui jättämään pelin kesken. Miestä ei ole merkattu poissaolijoiden listalle, joten oletetaan tärkeän sentterin olevan pelikunnossa. Ari-Pekka Selinin suojateilla otteet heittelevät illasta toiseen aivan liikaa ja pistekeskiarvoon kaivattaisiin kohennusta. Tähän otteluun Pata saa NHL-kokemusta, kun puolustaja Joe Morrow debytoi joukkueen riveissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Illan joukkueista Sport vaikuttaa tällä hetkellä stabiilimmalta. Ässät on ollut keskinäisissä otteluissa onnekkaampi, mutta tässä on oivallinen paikka tasoittaa puntteja. Vetosuositus on Sport voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,20.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.