© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa – Tappara: Maalimäärä vetokohteena

Liiga
SaiPa – Tappara
Keskiviikko 20.01. klo 18:30

Liiga jatkuu keskiviikkona täydellä höyryllä. Tappara ehtii tuskin palautella voitollisen JYP-pelin jälkeen, kun matka vie itärajalle SaiPan vieraaksi. Joukkueilla on tuore kohtaaminen Hakametsässä, jolloin Tappara oli parempi luvuin 5-2. Tällä kertaa Tapparaa voi kiinnostaa idän reissu vielä normaaliakin enemmän, sillä pistepussi on tässä vaiheessa kautta harvinaisen laiha.

SaiPa on ottanut vuodenvaihteen molemmin puolin koviakin päänahkoja, mutta viime ottelu Tapparaa vastaan oli kovin sekava, vaikka SaiPa vielä iskuetäisyydelle itsensä kolmannessa erässä taistelikin. SaiPan kompastuskivi on tällä kaudella ollut maalinteko – myös ylivoimalla. Silti Sputnik tuntuu menneen nykyvalmennuksessaan pelillisesti eteenpäin: joukkueen peli on selkeämpää. Terveystilanne joukkueessa on hyvä.

Tappara otti tiistaina huonosti organisoidusta JYPistä murskavoiton. Joukkueen puolustus on nyt terve ja se näkyi ylöspäin pelillisenä jämäkkyytenä – alakerrassa virhealttius on yhä läsnä. Tappara purki sopimuksen Michael Špačekin kanssa ja nuorten MM-kisoista mitalin tuonut Kari Piiroinen lähti lainalle TPS:ään. Kristian Kuusela on löytänyt viime otteluissa tehonsa. Puolustuspään ratkaisuihin kaivattaisiin vielä rauhallisuutta, mutta kirvesrinnat ovat matkalla oikeaan suuntaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tappara lähtee otteluun suosikkina ja voittajakertoimet ovat jotakuinkin kohdallaan. Matala totals -raja houkuttaa tällä kertaa kokeilemaan runsasmaalisuutta, sillä aivan varmalla pohjalla ei kummallakaan joukkueella puolustus tuoreiden näyttöjen mukaan ole. Vetosuositus on Ottelussa yli 4.5 maalia (60 min) kertoimella 1,75.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.