© Kuva: Juha Tamminen

Kärpät – TPS: Jatkuuko taaperrus?

Liiga
Kärpät – TPS
Perjantai 22.01. klo 18:30

Kärpät on Liigassa omituisessa tilanteessa: pistekeskiarvo ylittää vaivoin puolitoista pistettä per peli ja joukkueen esitykset eivät todellakaan vakuuta. Perjantaina vastaan asettuu toinen säälipleijariviivojen välissä oleva joukkue TPS. Tekeekö Kärpät ryhtiliikkeen vai jatkuuko taaperrus edelleen?

Kärpät on tällä hetkellä resursseihinsa nähden hämmästyttävän huonossa lyönnissä. KalPaa vastaan joukkue vaikutti ikään kuin valmiiksi lyödyltä, eikä meno maittanut kaukalossa. Viisikkopeli on hukassa ja Mikko Mannerilta aletaan kaipaamaan konkreettisia toimia tai työpaikka voi olla vaarassa. Joukkueessa on paljon alisuorittajia, eikä yksittäisten pelaajien nostaminen tikun nokkaan olisi reilua. Ryhtiliikettä tarvitaan, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty.

TPS otti Sportia vastaan toisen peräkkäisen voittonsa. Ottelu ratkesi parempaan viimeistelyyn, mutta parantamisen varaakin vielä jäi, sillä johtoasemassa TPS pelasi ajoittain hyvin epävarmasti. Turkulaiset täydensivät maalivahtiosastoaan lainaamalla tuoreen U20 -mitalistin Kari Piiroisen Tapparasta. Tosin aiemmin vaihtelevasti pelannut Andrei Kareev torjui Sport -ottelun erittäin mallikkaasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät jatkaa vastapelikohteena, kunnes joukkue alkaa jälleen osoittaa elonmerkkejä. TPS on kelpo nippu ja eväät pisteiden hakuun ovat olemassa. Vetosuositus on TPS voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,25.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.