Montreal Canadiensin harjoitusleirillä parhaillaan tuntumaa alkavaan kauteen hakeva Jesperi Kotkaniemi on ehtinyt vakuuttamaan otteillaan sekä joukkuekaverit että Canadiensin päävalmentajana työskentelevän Claude Julienin.

Varsinkin Kotkaniemen terävä rannelaukaus on saanut kokeneen kanadalaisluotsin suitsuttamaan suojattiaan.

– Jesperi on laatupelaaja, jolla on erinomainen laukaus. Me kaikki tiedostimme sen, että hän on enemmän pelintekijä, mutta tuolla laukauksella haluamme hänen todellakin laukovan ensi kaudella enemmän, Julien totesi.

Samaa mieltä on ollut myös joukkueen kakkosvahdiksi hankittu Jake Allen, joka seuran sivuilla julkaistussa haastattelussa ylisti Kotkaniemen rannelaukausta. Videolla käy myös ilmi, ettei suomalaissentterin nimen lausuminen ole rapakon takana aivan niitä helpoimpia.

Viime kausi oli loukkaantumisista kärsivälle porilaishyökkääjälle tehopisteiden valossa iso pettymys, sillä 36 ottelussa syntivät vaatimattomat 6+2=8. Syksy on kuitenkin sujunut suunnitelmien mukaan ja Kotkaniemi on valmiina ottamaan isompaa roolia Montrealin hyökkäyksessä, jossa hän on ennakkoarvioiden mukaan aloittamassa joukkueen kolmosketjussa.

Haastattelu voit katso joko alta tai tästä

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Can't say his name yet... but can confirm the guy can shoot. 😂

#GoHabsGo