Vaikka Carolina Hurricanes onnistui voittamaan yöllä Nashville Predatorsin 4-2, sai joukkue osakseen myös jobinpostia. Canesin ykkösketjun suomalaishyökkääjä Teuvo Teräväinen loukkaantui jo ensimmäisessä erässä tämän peliajan jäädessä lukemiin 9.08.

Suomalainen kokeili toisessa ja kolmannessa erässä, mutta noissa hän pystyi pelaamaan vain kolme vaihtoa. Päävalmentaja Rob Brind’Amour ei tiennyt toimittaja Brett Fingerin twiitin mukaan, että mistä on kyse.

– Hän muljautti jotain, joten pidimme hänet mukana ylivoiman takia. Hän ajatteli voivansa seisoa kentällä ja tehdä taikoja. Nyt en ole varma, että mikä on hänen kohtalonsa huomenna.

Brett Finger

@brettfinger
Brind'Amour on Teuvo Teravainen's injury: "I don't really know. He tweaked something, so we kinda kept him around for the one power play because he thought he could kinda stand there and work his magic, but I'm not sure where he stands for tomorrow."

Twitteriä lisää selaamalla käy selväksi eri lähteistä, että pelaajan tilasta ei vielä ole tullut tarkempia tietoja. Pelaaminen seuraavissa otteluissa on siis kysymysmerkkien alla.

https://twitter.com/CCaniac/status/1351403407127552000

Teräväinen ei ole suinkaan ensimmäinen tällä kaudella loukkaantunut suomalainen. Patrik Laine tippui Winnipeg Jetsin kokoonpanosta äskettäin.

Carolinan kausi jatkuu keskiviikon vastaisena yönä Carolina Hurricanesia vastaan.