Channel One Cup
Suomi – Tshekki
Torstai 17.12. klo 13:30

Joulua edeltävä Channel One Cup pelataan varsin erilaisista lähtökohdista kuin edellisen kuukauden Karjala-turnaus. Tällä kertaa Leijonien riveissä ei pelaa yhtään Liigakiekkoilijaa, vaan joukkueen rungon muodostavat KHL-pelaajat – muutamalla SHL- ja NLA-pelaajalla ryyditettynä. Odotettavissa on siis tasonnosto nahkeasti sujuneeseen kotiturnaukseen verrattuna.

Leijonajoukkue on todella kokenut. Joukkueen riveistä löytyy mm. seitsemän vuoden 2019 maailmanmestaria, eikä debytantteja ole tällä kertaa mukana kuin kolme. Joukkueeseen tuli vielä juuri ennen turnausta muutoksia, kun muutaman poissaolijan tilalle jouduttiin kutsumaan Juhani Tyrväinen sekä Otto Paajanen. Nimekkäät poissaolijat tekevät ikävän loven rosteriin. Joka tapauksessa kokeneen ryhmän kanssa Jukka Jalonen pystyy toteuttamaan visioitaan ja ryhmältä voi odottaa heti avauspelissä hyvää esitystä.

Myös Tshekin ryhmän runko on KHL:stä ja lisäksi toki pelaajia on runsaasti maan omasta sarjasta. Myöskään Tshekki ei nimennyt Liigasta yhtään pelaajaa ryhmäänsä. Aivan paras mahdollinen ei Tshekin ryhmitys ole, mutta joka tapauksessa viime aikoina turnauksissa kunnostautunut joukkue tulee olemaan oikein iskukykyinen. Detroit Red Wingsin Filip Hronek ja Filip Zadina kutsuttiin takaisin jenkkeihin ja duo jää pois turnauksesta.

Lyö vetoa ottelusta:

Torstai-iltapäivän taistosta on tulossa tarkan pelin taisto, jossa Leijonat on niukahko suosikki. Oikeastaan parhaimmalta viihdetason vedolta tuntuu vähämaalisuus: vetosuositus on kevyellä ranteella Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO