Nuorten MM-kisat
Saksa – Suomi
Lauantai 26.12. klo 01:00

Nuorten Leijonien urakka U20 -kisoissa alkaa Tapaninpäivän vastaisena yönä Saksan joukkuetta vastaan. Koronavirus on vaikuttanut joukkueiden valmistautumiseen ennen kisoja – Suomi sai pelattua vain yhden harjoitusottelun, kun taas massiivisesta tartuntaryppäästä kärsineen Saksan kaikki energia menee selvitellessä, kuka ylipäätään pääsee pelaamaan avauspelissä.

Saksan joukkue on rakennettu Ottawan varaaman sentterin Tim Stützlen ympärille. Jo lähtökohtaisesti Saksalta jäi hyviä pelaajia pois ja koronakaranteenin takia viime hetken valmistautuminen jäi torsoksi. Kokoonpano Saksalla tulee jäämään vajaaksi – viimeisten tietojen mukaan Tobias Abstreister saa kehiin kaksi maalivahtia, viisi puolustajaa ja kymmenen hyökkääjää. Suomen tasoista ryhmää vastaan ei voi antaa näin paljon siimaa.

Suomen joukkueen ykköstähti on ilman muuta HIFK:n Anton Lundell. Laatua Antti Pennasen luotsaamassa joukkueessa on laajalti, mutta supertähdet puuttuvat tällä erää. Tappiollinen harjoituspeli osoitti nuorten Leijonien olevan kelpo iskussa turnauksen alkaessa. Viisikkopeli oli eheää ja erikoistilanteet tuottivat tulosta. Suomen joukkueella ei avauspelissä pitäisi olla minkäänlaisia ongelmia kokoonpanon suhteen.

Lyö vetoa ottelusta:

Koronauutisten myötä Suomen jo aluksi matalalla olleet kertoimet romahtivat lattiatasolle. Paras vetoidea ottelussa onkin runsasmaalisuus: Suomella on hyväkätisiä pelaajia maalintekotalkoisiin ja Saksan vähille pelaajille tulee ottelussa kiire. Vetosuositus on Ottelussa yli 6.5 maalia kertoimella 1,87.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO