Ruotsin viime öisessä ottelussa Itävaltaa vastaan nähtiin pelottava tilanne. Yksi länsinaapurin suurimmista tähdistä, Lucas Raymond loukkasi itseään. Hän yritti taklata vastustajaa, mutta lensikin pää edellä laitaan.

Raymond loukkasi itseään sen verran pahasti, että hänet täytyi taluttaa pois jäältä. Osa katsojista ehti jo pelätä, että ruosalaisnuorukaisen turnaus on ohi aivotärähdyksen vuoksi. Raymond kuitenkin palasi vielä kolmanteen erään ja viimeisteli joukkueensa neljännen osuman.

– Olen nähnyt tilanteen jälkikäteen, ja se näytti pahemmalta kuin oli, Raymond kommentoi ottelun jälkeen.

– Niskoilleni tai päälleni ei käynyt mitään. Onneksi se ei ollut mitään vakavaa. Minulle olisi voinut käydä paljon huonomminkin.

Swedish forward and Red Wings 4th overall selection in the 2020 NHL Entry Draft Lucas Raymond was helped to the dressing room after this awkward crash into the boards. #WorldJuniors