Ottawa Senators ja Tampa Bay Lightning ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajakaupasta. Ottawaan siirtyvät puolustaja Braydon Coburn, hyökkääjä Cedric Paquette sekä vuoden 2022 2. kierroksen varausvuoro. Toiseen suuntaan matkaavat hyökkääjä Marian Gaborik sekä maalivahti Anders Nilsson.

35-vuotias Coburn on hidastunut huomattavasti parhaista vuosistaan. Hänen vuosipalkkansa on 1,7 miljoonaa dolalria. Paquette tienaa kaudesta 1,65 miljoonaa. Hän iski viime kaudella runkosarjan 61 ottelussa tehot 7+11=18.

Tampa Bayihin siirtynyt Gaborik on käytännössä jo eläköitynyt. Hänen sopimuksensa on pitkäaikaisten loukkaantuneiden listalla, eikä näin rasita Tampa Bayn palkkakattoa. Hän pelasi viimeksi kaudella 2017-18.

30-vuotias Nilsson esiintyi viime kaudella 20 ottelussa Ottawan maalilla. Hänen torjuntaprosenttinsa oli 90,8.