Liiga on koronarajoitusten vuoksi tauolla jouluun saakka. Kiekko-otteluiden peruminen on herättänyt runsaasti kummastelua ja pinnan kiristymistä. Toistaiseksi kiekkomatseissa ei ole todettu koronatartuntoja, ja katsojien turvallisuus pystytään takaamaan monin toimin.

Useat kiekkoihmiset ovat ottaneet kantaa rajoituksiin, jotka pistivät koko kiekkosarjan tauolle. Viimeisimpänä Lukon urheilutoimenjohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi vaikeaa tilannetta Länsi-Suomelle.

– Jos ajattelen omaa arkielämääni, niin kyllä mulle turvallisin paikka on jäähalli. Meillä on maailman vastuullisimmat katsojat, ottelutapahtumat ovat ihan superia ja pelaajat elävät kuin nunnaluostarissa. Me olemme tehneet kaiken viimeisen oäälle ja valvomme hiki hatussa turvavälejä. Kysymys kuuluu, että mikä tässä enää riittää? Sahlstedt vuodataa.